LG a anunțat lista modelelor mai vechi care vor primi noua interfață Velvet UI

09.07.2020
LG a anunțat lista modelelor mai vechi care vor primi noua interfață Velvet UI

LG vrea să lase trecutul în spate, odată cu lansarea unui nou smartphone high-end, la care pune accentul pe design, și a unei noi interfețe, Velvet UI.

Compania a anunțat că va oferi noul skin de Android de pe LG Velvet și pe modele mai vechi de smartphone-uri, transmite Phonearena.

Acesta este un lucru neobișnuit pentru marca din Coreea de Sud, care în trecut a neglijat telefoanele mai vechi. E posibil să fim martori la o schimbare în bine a LG, o companie care produce hardware foarte bun, dar care mai are multe lucruri de îmbunătățit pe partea software.

Velvet UI va fi oferit pe modele premium lansate începând cu anul 2018. Telefoanele care vor primi actualizarea, prima dată în Coreea de Sud, sunt: LG V50, LG V50S, LG V40, LG V35, LG G8 și LG G7.

Noua interfață vine, printre altele, cu noi culori, o bară de notificări modificată și setări pentru volum îmbunătățite.

Interfața de pe smartphone-ul LG Velvet

Velvet UI a debutat pe smartphone-ul LG Velvet. Pe scurt, smartphone-ul include display OLED de 6,8” (rezoluție Full HD), chipset Qualcomm 765G cu modem 5G integrat, are 6 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 GB și baterie cu capacitate de 4.300 mAh.

LG Velvet – prezentare oficială:

Telefonul are trei camere pe partea din spate – principală de 48 MP, ultrawide de 8 MP și depth de 5 MP – , aranjate în forma unei picături de apă care cade. Camera frontală, pentru selfie-uri, are senzor de 16 MP.

LG Velvet este listat în oferta Orange România. La liber, dispozitivul este oferit, în varianta Aurora Gray, la prețul de 3.188 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video