LG anunţă K40s şi K50s, telefoane mid-range în carcasă cu protecţie military-grade

Autor: Aurelian Mihai 22.08.2019
LG anunţă K40s şi K50s, telefoane mid-range în carcasă cu protecţie military-grade

Aşteptate în magazine începând cu luna octombrie, noile modele LG K40s şi K50s sunt proiectate pentru durabilitate şi rezistenţă sporită la condiţii de utilizare potrivnice dispozitivelor smartphone obişnuite. Ambele modele beneficiază de certificare MIL-STD 810G, ceea ce înseamnă că sunt garantate pentru rezistenţă la căzături de până la 2 metri înălţime, pot funcţiona la extreme de temperatură şi sunt mai puţin vulnerabile la contactul cu apa şi praf.

LG K40s dispune de procesor octa-core cu frecvenţă de 2GHz şi pune la dispoziţie un ecran de 6.1 cu rezoluţie HD+, decupat la partea de sus după modelul „picătură” pentru a face loc unei camere frontale de 13MP. Pe spatele carcasei găsim un senzor de amprentă convenţional şi sistem dual camera 12MP+5MP, cu lentile ultrawide.

Disponibil în variante cu 2GB şi 3GB memorie RAM, telefonul oferă stocare internă de 32GB şi slot microSD. LG nu precizează dacă acumulatorul cu o capacitate de 3500 mAh va include şi tehnologie de încărcare rapidă.

LG K50s face trecerea la un ecran de 6.5” şi primeşte un acumulator de 4000 mAh, dar păstrează restul specificaţiilor neschimbate. La partea din spate, găsim de această dată un sistem triple camera cu rezoluţie 12MP+5MP+2MP,  cel din urmă servind doar la procesarea efectelor Depth-of-Field în pozele tip portret.

LG va oferi noile modele K40s şi K50s şi pentru piaţa europeană, în versiuni de culoare Aurora Black şi Moroccan Blue. Preţurile la vânzare nu sunt cunoscute, deocamdată.

 

Tags: