LG KC910, alt telefon cu 8 MP

02.07.2008
LG KC910, alt telefon cu 8 MP

Se pare că noul trend în materie de camere foto pentru telefoane este rezoluţia de 8 MP. Şi asta nu neapărat că pozele de 8 MP ar fi extraordinar de bune. Deloc. Ci pentru că dă bine pentrubăieţii veseli de de la departamentul de marketing, iar necunoscătorul care aude că telefonul are cameră de 8 MP dă fuga să şi-l cumpere crezând că nu va mai avea nevoie de camera foto obişnuită. LG KC910 este cel mai nou telefon despre care se zvoneşte că va avea o cameră de 8 MP cu bliţ Xenon.

Teoria marketing vs calitatea fotografiilor se potriveşte de minune în acest caz. Asta pentru că LG este recunoscut ca un producător care, în ceea ce priveşte telefoanele, se concentrează pe design şi nu pune foarte mult preţ pe funcţionalitatea dispozitivelor sale mobile. ŞiLG KC910 va urma acelaşi trend, se ştie că va fi un telefon foarte subţire, aproximativ 14 mm.

Puţinele informaţii care există la ora actuală legate de LG KC910 ne dau de înţeles că telefonul va avea o carcasă din aluminiu, ecran WVGA şi va putea înregistra la rezoluţie 720 x 480, 30 fps. Din păcate, deocamdată nu au apărut şi poze cu LG KC910.

LG logo

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News