LG Q6, un „G6 mini” cu design premium la preţ mid-range

10.07.2017
LG Q6, un „G6 mini” cu design premium la preţ mid-range

LG pregăteşte o versiune compactă a vârfului de gamă G6, oferind acelaşi design premium cu ramă laterală îngustă, dar hardware ceva mai slab şi preţ acesibil unui grup mai larg de cumpărători.

Aşteptat să fie anunţat sub numele LG Q6, noul mini-flagship păstrează ecranul cu rată de aspect 18:9 observat şi la modelul G6, însă schimbă rezoluţia QHD+ cu una apropiată de cea FHD – 1440×720, suficient pentru diagonala de 5.4”

Carcasa mult mai suplă adăposteşte o configuraţie puţin pretenţioasă motorizată de chipsetul Snapdragon 430 (CPU octa-core), ajutat cu 3GB memorie RAM. Sistemul dual camera oferit de frăţiorul G6 cedează şi el locul unei camere foto mai puţin costisitoare, având doar un singur senzor cu rezoluţie 13MP.

Potrivit dezvăluirilor făcute de surse apropiate companiei, LG va prezenta nou Q6 în cadrul unui eveniment de presă pregătit pentru data de 11 iulie, în Polonia.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult