LG V20 ar putea fi lansat la mai puţin de un an faţă de modelul precedent

19.07.2016
LG V20 ar putea fi lansat la mai puţin de un an faţă de modelul precedent

V10 a fost o supriză plăcută de la LG anul trecut. Acesta a venit cu un hardware mai puternic decât LG G4 şi cu destule elemente noi, care să îl diferenţieze pe piaţă atât de „fratele” său mai mic, cât şi de concurenţă. Se pare că LG  pregăteşte un nou smartphone din seria V, însă acesta nu va fi numit V11, cum ne-am fi aşteptat, ci V20, conform celor mai recente zvonuri. Aceleaşi surse spun că acesta ar putea veni în magazine cu o lună mai devreme decât ne-am fi aşteptat.

Originalul V10 a ajuns în magazine în luna octombrie a anului 2015 şi a venit echipat cu chipset-ul Snapdragon 810, construcţie metalică şi un display secundar care afişează notificări şi alte informaţii rapide. V20 ar trebui să continue pe acest trend, însă LG l-ar putea programa pentru lansare în luna septembrie, pentru a combate noile modele Apple şi Samsung care vor veni în această lună.

Conform Etnews, în cazul în care V20 nu va veni pe piaţă în luna septembrie şi va întârzia până în octombrie, sau chiar noiembrie, acesta ar putea fi ignorat de publicul interesat de un smartphone nou, care ar putea fi convins de oferta concurentă. Întrucât perioada de toamnă este cea în care se fac cele mai multe vânzări, LG ar trebui să lanseze produsul înainte de startul cumpărăturilor pentru sărbători.

Momentan nu cunoaştem detalii concrete despre LG V20, însă pe lângă display-ul secundar, compania coreană ar putea integra în el hardware deja obişnuit pentru segmentul phablet, precum noul chipset Snapdragon 821, 6 GB memorie RAM şi probabil un sistem dual-camera, similar cu cel de pe LG G5.

Citeşte şi LG V10, phablet-ul cu două display-uri, disponibil acum şi în România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult