LG V10, phablet-ul cu două display-uri, disponibil acum şi în România

08.03.2016
LG V10, phablet-ul cu două display-uri, disponibil acum şi în România

V10 nu este un model de smartphone tocmai nou, fiind lansat în Statele Unite încă din toamna anului trecut. Acesta a ajuns însă în sfârşit şi în magazinele autohtone, fiind o alternativă marca LG la phablet-urile din seria Note de la Samsung. Acesta se diferenţiază de alte smartphone-uri de pe piaţă cu un display secundar, baterie detaşabilă şi capabilităţi foto de top.

LG V10 este calcă pe urmele modelului G4, fiind bazat pe un chipset Snadpragon 808 de la Qualcomm, un ecran IPS cu rezoluţie QHD de 5,7” (alături de un dispay secundar de 2,1”), 4 GB memorie RAM, 64 GB spa’iu de stocare şi suport pentru carduri microSD de până la 2 TB. Camera foto principală dispune de un senzor de 16 megapixeli şi obiectiv cu diafragmă f/1.8, în timp ce camera frontală dispune de senzor de 5 megapixeli şi două obiective. Acestea sunt folosite pentru fotografii la unghi standard de 80 de grade, sau pentru fotografii „wide” la unghi de 120 de grade, pentru selfie-uri de grup.

Nu în ultimul rând, noul smartphone LG beneficiază de o baterie detaşabilă de 3.000 mAh, un DAC Hi-Fi de 32 de biţi pentru sunet de înaltă calitate şi o carcasă rezistentă la şocuri, realizată folosind tehnologia proprietară „Dura”. Aceasta a primit certificare MET Laboratories, fiind testat în mod repetat la impacturi cu solul de la înălţimea de 1,2m.

LG V10 va ajunge foarte curând în stocul magazinelor din România, la un preţ recomandat de 3.099 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult