LG vinde telefoanele nelansate Velvet 2 Pro și LG Rollable către angajați

17.05.2021
LG vinde telefoanele nelansate Velvet 2 Pro și LG Rollable către angajați

Chiar dacă LG a anunțat că se retrage complet de pe piața de smartphone-uri începând din această vară, compania pare că mai are două telefoane gata de lansare. Acestea nu vor fi însă lansate pe piață, ci vor fi vândute exclusiv către angajați, la prețuri speciale. Este vorba despre cele două telefoane care erau zvonite pentru lansare în perioada următoare: LG Velvet 2 Pro, urmașul lui LG Velvet de anul trecut și LG Rollable, primul telefon rulabil al companiei.

LG Velvet 2 Pro și LG Rollable ar putea ajunge în mâinile unor utilizatori

Conform unor leak-uri din interiorul companiei, LG oferă angajaților posibilitatea de a cumpăra modele precum LG Velvet 2 Pro sau LG Rollable, la prețuri semnificativ mai mici decât ar costa în magazine. De exemplu, modelul LG Velvet 2 Pro ar costa pentru angajați doar 170 de dolari americani, jumătate din prețul pe care îl poți plăti astăzi pentru un LG Velvet 1, care este acum disponibil la un preț semnificativ redus față de cel de lansare.

LG Velvet 2 Pro, cunoscut și drept LG Rainbow, va fi disponibil doar pentru angajații LG din Coreea de Sud și va fi disponibil în 3.000 de unități. Angajații pot cumpăra maximum două unități de persoană și se angajează să nu vândă aceste telefoane mai departe. Cu siguranță însă, această regulă va fi greu de pus în aplicare odată ce telefoanele ies de pe ușile companiei. Dispozitivele sunt disponibile în trei culori și vor primi doar șase luni de service, sau în limita stocului de piese. De asemenea, telefoanele nu vor primi update-uri sofware.

Nu știm încă detalii despre hardware-ul intern al acestor dispozitive, însă camerele foto sunt ieșite în relief, conform singurei fotografii disponibile, deci măcar la acest capitol ne-am putea aștepta la upgrade-uri semnificative.

În cazul LG Rollable nu avem astfel de detalii, însă se zvonește că și acel model poate fi cumpărat de angajați. Totuși, există și informații despre faptul că această vânzare în rândul angajaților se dovedește a fi mai populară decât anticipa LG. În consecință, compania ar putea anula vânzările acestor modele. Cert este că LG Rollable ar putea deveni primul telefon cu ecran rulabil care iese din laboratoarele unei companii și ajunge în „libertate”. Anterior, doar Oppo a demonstrat public un astfel de model parțial funcțional.

via Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult