Lumia 650, cel mai subţire telefon Microsoft cu Windows 10 Mobile, lansat în România

10.03.2016
Lumia 650, cel mai subţire telefon Microsoft cu Windows 10 Mobile, lansat în România

Microsoft a anunţat astăzi pentru piaţa din România disponibilitatea modelului Lumia 650, un smartphone dezvoltat pentru utilizatorii business şi fanii Windows.

Echipat cu sistemul de operare Windows 10 Mobile, Lumia 650 dispune de facilităţi avansate pentru productivitate şi protecţie împotriva ameninţărilor de securitate cibernetică.

Lumia 650 este un dispozitiv creat cu atenţie la detalii şi cu scopul de a oferi o experienţă Windows 10 unitară şi familiară”, a declarat Oana Terteleac, Windows Business Group Lead, Microsoft. “În plus faţă de designul atractiv şi preţul accesibil, Lumia 650 aduce tot ce e mai bun în materie de productivitate Microsoft.”

Microsoft Lumia 650

Oferit într-o carcasă din aluminiu anodizat măsurând 6,9 mm grosime, Lumia 650 este cel mai subţire telefon din gamă. Ecranul HD de 5” promite o experienţă de vizionare plăcută şi o claritate îmbunătăţită a imaginii, chiar şi în lumina directă a soarelui.

Lumia 650 dispune de un chipset Qualcomm Snapdragon 212 (CPU quad-core la 1.3GHz), respectiv memorie extensibilă de până la 200GB, folosind slotul pentru card microSD.

În România, clienţii pot achiziţiona Lumia 650 de la oricare dintre operatorii de telefonie mobilă şi din majoritatea reţelelor de retail.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult