Moto E7 este cel mai nou telefon low-cost de la Motorola

24.11.2020
Moto E7 este cel mai nou telefon low-cost de la Motorola
foto: Motorola

Motorola lansează Moto E7, un smartphone destinat ofertelor cu abonament și cumpărători cu buget limitat, dispuși să plătească puțin peste 100 euro pentru un telefon nou.

Cu design surprinzător de modern pentru un produs entry-level, smartphone-ul vine cu un ecran LCD de 6.5 inch. Parte din seria „Max Vision”, acesta folosește rezoluția 1600×720 pixeli, corespunzătoare formatului HD+ adaptat pentru rata de aspect 20:9, suficient pentru a viziona clipuri video cu format standard 16:9 fără a fi incomodați de butoanele de navigație Android încă afișate pe ecran. Decupat după conturul carcasei, ecranul lasă loc unei camere frontale de 5MP, optimizată pentru poze tip portret și apeluri video.

Motorola Moto E7
foto Motorola

Moto E7, o soluție pentru cumpărătorii cu bugete mici

Deși se află sub constrângerile unui preț redus, Moto E7 oferă totuși un sistem dual-camera cu senzor principal de 48MP, pliantele de promovare folosind expresia ‘premium mobile photography’ pentru descrierea unor capabilități foto peste așteptări. Motorola anunță capabilități precum Night Vision, Portrait Mode, Panorama Mode și suport Google Lens. Telefonul folosește tehnologia pixel binning pentru rezultate superioare în condiții de lumină slabă, convertind senzorul principal într-unul de 12MP. În schimb, al doilea senzor foto este limitat la rezoluție 2MP și poate mări de 2.5x obiectele fotografiate în modul macro. Funcția de filmare este limitată la rezoluție Full HD, cu 30 cadre pe secundă.

Sub capotă, Moto E7 ascunde o configurație bazată pe chipsetul MediaTek Helio G25, ajutat cu 2GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 32GB stocare internă și slot microSD, senzor de amprentă la partea din spate, conectivitate 4G și Bluetooth 5.0, ieșire pentru căști. Acumulatorul de 4000 mAh promite până la 3 zile de autonomie, însă odată descărcat vei avea nevoie de cel puțin 3 ore pentru o încărcare completă folosind adaptorul AC de 10W inclus în pachetul cu accesorii.

Moto E7
foto: Motorola

Cu design familiar și echipat cu versiunea Android 10, Motorola Moto E7 vine în versiunile de culoare Aqua Blue, Mineral Gray și Satin Coral, disponibilitatea acestora putând varia de la o regiune la alta.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult