Moto E7 Plus ar putea fi soluția perfectă pentru un telefon de buget, încadrat la un preț cu puțin peste 100 dolari

04.08.2020
Moto E7 Plus ar putea fi soluția perfectă pentru un telefon de buget, încadrat la un preț cu puțin peste 100 dolari

Nu este prima dată când numele Moto E7 Plus apare la bursa zvonurilor, subiectul fiind slab acoperit din pricina informațiilor concrete, eventual, obținute din surse de încredere.

Susținut încă de luna trecută cu presupuse poze-spion, noul Moto reapare pe radar împreună cu o listă incompletă de specificații și preț aproximativ.

Moto E7 Plus, o soluție pentru cumpărătorii cu bugete mici

Ce știm despre Moto E7 Plus, este că va veni cu 4GB memorie RAM, dublu față de cât am aștepta în mod normal de la un smartphone cu preț apropiat sumei de 100 dolari.

În schimbul bugetului alocat ne mai alegem cu un ecran de 6.2 inch și o configurație entry-level bazată pe un chipset Qualcomm din seria 6 sau 7, probabil modelul Snapdragon 632, întâlnit deja pe modelul E7 non-Plus.

Vândut deja în Statele Unite sub denumirea Moto E 2020, telefonul va ajunge cu siguranță în unele piețe emergente, precum cea din India, doar că nu obligatoriu și în piața Europeană. Rămâne de văzut exact ce planuri are rezervate producătorul Motorola.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult