Moto G6 Plus – rezultate GeekBench şi specificaţii neoficiale

16.04.2018
Moto G6 Plus - rezultate GeekBench şi specificaţii neoficiale

Motorola extinde familia Moto G6 cu un nou membru, având performanţe superioare modelului G6 Play, dar nu si compatibilitate cu accesoriile MotoMods.

Încadrat la gama mid-range, Moto G6 Plus a apărut în arhiva cu rezultate GeekBench cu un scor de 886 puncte în testul single-core şi 4123 puncte în cel  multi-core. În loc de soluţia entry-level Snapdragon 630, G6 Plus pare să folosească modelul mai performant Snapdragon 660, cu procesor octa-core la 2.21GHz. Cu toate acestea, scorul multi-core este ceva mai mic decât media de peste 5000 puncte obţinute cu alte dispozitive. Diferenţa în minus ar putea fi dată de folosirea unei versiuni Android neoptimizată, indicând prezenţa unui dispozitiv aflat încă la stadiul de prototip.

Potrivit informaţiilor colectate la rularea aplicaţiei, Moto G6 Plus dispune de un ecran cu rată de aspect 18:9 şi rezoluţie Full HD+, având cel mai probabil diagonala de 5.93”. Memoria este de 4GB/64GB stocare, însă zvonuri anterioare menţionează şi pregătirea unei ediţii cu 6GB RAM, respectiv 64GB spaţiu de stocare.

Lista dotărilor este completată cu un sistem dual-camera la partea din spate (12MP+5MP), funcţionalitate dual-SIM şi un acumulator de 3200mAh care nu ar trebui să pună probleme configuraţiei folosite

Moto G6 Plus ar putea fi dezvăluit împreună cu  variantele Moto G6 şi Moto G6 Play, în cadrul unui eveniment pregătit pentru data de 19 aprilie, în brazilia.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult