Moto Razr 40 Ultra, prezentat într-un clip publicitar scăpat pe internet

25.05.2023
Moto Razr 40 Ultra, prezentat într-un clip publicitar scăpat pe internet

Pregătit pentru lansare oficială pe 1 iunie, Moto Razr 40 Ultra apare deja într-un clip de promovare, ilustrând în detaliu noul design de carcasă.

Așteptat în unele țări sub numele Razr+, Razr 40 Ultra va avea primul Cover Screen din piață cu decupaje pentru toate cele trei elemente de pe exterior. Vorbim despre cele două camere foto, cât și pentru blitz. Cel mai probabil, acest ecran este ceva mai scump de produs, întrucât necesită trei decupaje separate, fiind vizibili pixeli activi între fiecare element în parte.

Potrivit listei preliminare cu specificații, Razr 40 Ultra vine cu un ecran exterior de 3.5”, decupat după conturul carcasei și perforat pentru a face loc unei configurații dual-camera cu bliz LED. Ecranul principal va avea rezoluție 1056 x 1066 pixeli, panoul de tip Super AMOLED fiind etichetat drept unul 1080p.

Nu chiar de ultimă generație, configurația realizată în jurul chipsetului Snapdragon 8+ Gen 1 va fi ajutată cu 12GB memorie RAM și 512GB stocare internă ultrarapidă. În funcție de regiune, telefonul va fi oferit atât în variantă dual SIM, câși eSIM.

Așteptat inclusiv pe piața europeana, Motorola Moto Razr 40 Ultra va avea un preț de lansare de 1200 euro în echiparea de bază.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult