Motorola pregătește un nou smartphone Moto G cu stylus și 5G

25.03.2021
Motorola pregătește un nou smartphone Moto G cu stylus și 5G

Diferite prin faptul că oferă avantajele folosirii unui stylus la un preț mult mai mic decât competiția, telefoanele Motorola nu reprezintă chiar apogeul inovației, însă măcar vom avea un smartphone Moto G cu stylus și 5G în același pachet.

Probabil, derivat din actualul model Moto G50 5G, telefonul cunoscut deocamdată sub numele de cod Motorola Denver vine motorizat noul chipset Qualcomm, Snapdragon 480 5G. Așa cum spune și numele aceasta este mai degrabă o soluție cu performanțe de nivel entry-level. Potrivit zvonurilor, echiparea de bază va oferi doar 4GB memorie RAM și 64GB stocare internă, capacitatea de 128GB fiind disponibilă doar ca dotare opțională.

Tot din zvonuri aflăm și că Motorola va livra un sistem quad-camera, însă doar senzorul principal de 48MP (furnizat de Sony) prezintă cu adevărat interes. În rest, configurația este completată cu o cameră ultra-wide de 8MP, cameră Macro de 5MP și senzor de 2MP dedicat aproximării efectelor de profunzime în pozele tip portret.

Moto G Stylus 5G

Profitând de avantajele formatului pliabil, ecranul OLED de tip FullHD+ va întinde diagonala de afișare până la un respectabil 6.8 inch. Însă în modul pliat, noul Moto G Stylus 5G ar putea fi de-a dreptul compact, chiar dacă puțin mai gros decât suntem obișnuiți.

Un al doilea ecran ar urma să găzduiască o cameră frontală de 16MP, lentila acesteia apărând în spatele ecranului perforat.

Indiferent de formatul ales, noul smartphone va intra probabil în familia Moto G Stylus, folosind două versiuni de culoare – roșu și gri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult