Motorola Razr 3 apare într-un prim video hands-on, arătând un design complet nou

25.05.2022
Motorola Razr 3 apare într-un prim video hands-on, arătând un design complet nou

Motorola a confirmat deja pregătirea unui nou telefon pliabil, Razr 3 apărând în imagini neoficiale cu un design complet nou.

Comparat cu originalul Motorola Razr din 2019 și versiunea Razr 5G lansată un an mai târziu, noul model vine cu un design mai puțin rotunjit, optimizat pentru a permite folosirea eficientă a spațiului și acomodarea unui ecran mai mare.

Principal element distinctiv pentru seria Razr, celebra „bărbie” lăsată la partea de jos a carcasei și decupajul oval al ecranului au dispărut. Astfel, Razr 3 se aseamănă mai mult cu rivalul Galaxy Z Flip, tendința continuând și la aspectul prețului.

Dacă seriile anterioare veneau cu o configurație hardware de medie, se pare că Motorola a schimbat complet strategia, pregătind Razr 3 ca pe un flagship veritabil, motorizat de Snapdragon 8+ Gen 1. Rezervat pentru cele mai performante smartphone-uri de pe piață, cum sunt cele de gaming, noul chipset reprezintă un upgrade major față de soluția SD 765G Razr 5G folosită cu modelul Razr 5G. Rămâne de văzut în ce măsură a reușit Motorola să optimizeze consumul de energie, Snapdragon 8 reprezentând o alegere îndrăzneață pentru un telefon relativ compact, cum este Razr 3. Putem doar presupune că Motorola a crescut în mod semnificativ și autonomia bateriei, care pe modelul anterior oferea doar 2800 mAh.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult