Nexus 6 şi Nexus 9, ilustrate în clipuri de promovare publicate înaintea lansării oficiale

14.10.2014
Nexus 6 şi Nexus 9, ilustrate în clipuri de promovare publicate înaintea lansării oficiale

Fără a dezvălui nimic concret, Google oferă noi indicii privind apropierea datei unui eveniment de lansare major, având în centrul atenţiei modelul smartphone Nexus 6 şi tableta Nexus 9, descrisă în unele zvonuri ca având ecran cu rată de aspect 4:3 similar tabletelor Apple.

Luând forma unor spoturi publicitare, cele 3 clipuri ilustrează diverse personaje animate din lumea Android folosind un smartphone cu design asemănător seriei Moto X şi interfaţă Android L, având butoane de navigaţie şi ringtone specific acestui OS.

Cu rolul de a stârni interesul publicului în jurul produselor încă nelansate, filmuleţele transmit un mesaj important, mascat sub sloganul “Fi împreună, nu acelaşi”, anume că viitorul telefon Nexus 6 cu ecran gigant de 5.9 nu este pentru toată lumea.

Potrivit ultimelor zvonuri, Google va lansa seriile de produse Nexus 6 şi Nexus 9 în cadrul unui eveniment pregătit pentru miercuri 15 octombrie, sau nu mai târziu de joi 16 octombrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult