Noi informaţii despre iPhone 6: logo metalic, obiectiv extern pentru cameră

Noi informaţii despre iPhone 6: logo metalic, obiectiv extern pentru cameră

Continuând lista lungă de zvonuri şi informaţii neoficiale despre următorul iPhone, Feld & Volk, producătorul de modificări de lux pentru telefoane, ne aduce noi imagini cu presupusa carcasă şi oferă detalii noi despre ce vom găsi la exteriorul telefonului. Unele informaţii vor bucura fanii, în timp ce altele cu siguranţă îi vor speria.

Nu cred că mai există niciun dubiu despre mărimea unuia dintre modelele iPhone 6. Conform tuturor informaţiilor pe care le-am primit de-a lungul timpului, display-ul de 4,7 inci pare să fie bătut în cuie. Noutăţile încep de la logo-ul Apple, care pare să fie realizat dintr-un material metalic, foarte greu de zgâriat. Feld & Volk a mers atât de departe încât a declarat că acesta este realizat din „Liquid Metal”, un aliaj foarte puternic patentat de Apple cu ceva vreme în urmă.

iPhone 6: Camera, butoane de volum şi logo

Acest lucru îi va dezamăgi pe cei care sperau că Apple va integra un modul NFC în noile sale telefoane, întrucât această tehnologie nu poate funcţiona din spatele unui perete metalic. Butoanele de volum şi butonul „silent” sunt în continuare pe partea din stânga a telefonului. La fel ca în imaginile recente cu generaţia a doua de iPad Air şi butoanele de volum de pe iPhone 6 sunt poziţionate într-un şanţ săpat în carcasă.

Camera de pe spatele dispozitivului este ultimul element care atrage atenţia în noile imagini. Spre diferenţă de toate generaţiile de iPhone din trecut, obiectivul camerei din iPhone 6 pare să iasă în relief. Nu ştim însă de ce a ales Apple să meargă pe un design atât de diferit, sau dacă obiectivul extern aduce avantaje la capitolul calitate a imaginilor.       

Adăugăm astfel aceste informaţii la stiva de zvonuri despre iPhone 6 şi aşteptăm cu nerăbdare anunţul din luna septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult