Noi specificaţii pentru viitorul HTC One Mini

15.07.2013
Noi specificaţii pentru viitorul HTC One Mini

Despre versiunea mai mică a telefonului HTC One am aflat încă de la începutul lunii mai, producătorul taiwanez intenţionând să ofere o versiune mai compactă a celebrului său model care să preia multe din elementele de design şi construcţie originale. Data lansării şi specificaţiile nu au fost divulgate, acestea ieşind treptat la iveală din multiple surse.

Pentru cei care nu au urmărit detaliile despre viitorul telefon HTC, până acum am aflat că acesta va oferi un ecran cu o diagonală de 4,3” şi rezoluţie HD şi o carcasă care va prelua multe din elementele de design şi construcţie de la One, dar care va renunţa la pelicula ceramică a ramei în favoarea unui mai accesibil material plastic.

Conform unor noi informaţii, HTC One Mini va folosi aceeaşi cameră de 4 MP care foloseşte un senzor de mari dimensiuni, care a fost promovat împreună cu sintagma „Ultrapixeli”, însă rezoluţia camerei frontale va scădea de la 2,1 MP la 1,6 MP.

Platforma hardware folosită va fi un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon 400 tactat 1,4 GHz, nefiind însă clar dacă este vorba de un model care foloseşte nuclee ARM Cortex-A7 sau de versiunea mai puternică, bazată pe Krait 300. Memoria RAM, contrar zvonurilor anterioare, va avea o capacitate de numai 1 GB, sursa confirmând şi capacitatea de 16 GB a stocării interne.

Data de lansare a viitorului One Mini este încă necunoscută, majoritatea surselor afirmând că acesta va fi lansat undeva în cursul lunii august.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News