Nokia 7+ apare în prima „imagine spion” reală

Nokia 7+ apare în prima „imagine spion” reală

Nu mai există foarte multe dubii despre existenţa lui Nokia 7+  de la HMD Global. După repetate leak-uri care includeau fotografii de presă şi liste de specificaţii hardware, avem acum şi prima imagine reală cu telefonul. Se pare că în 2018, Nokia trece la design-ul modern pe care majoritatea companiilor au început să îl adopte în ultimii doi ani, cu ecran mare şi margini subţiri, modelul Nokia 7+ fiind doar primul dintr-o serie de astfel de dispozitive.

Imaginea cu telefonul nu ne oferă foarte multe detalii în plus faţă de ceea ce ştiam deja, însă confirmă faptul că Nokia 7+ într-adevăr există şi că majoritatea informaţiilor pe care le-am primit până în prezent cu referire la design-ul exterior sunt adevărate. Ce putem observa rapid din fotografie este faptul că butoanele power şi volum au fost mutate puţin mai jos faţă de poziţia anterioară pe modelele din 2017, că branding-ul Nokia rămâne pe partea din faţă în colţul din dreapta-sus şi că senzorul de amprentă nu mai este pe partea din spate.

Dacă n-am fi văzut imaginile cu Nokia 7+ de până acum, am fi putut presupune că senzorul de amprentă ar putea fi integrat în display, însă nu este cazul. Acesta va fi poziţionat pe partea din spate, sub camera foto, într-o poziţie centrală.

La capitolul hardware, informaţiile disponibile anterior sugerează că vom avea parte de un dispozitiv mid-range premium, cu chipset Snapdragon 660, ecran Full HD+, cameră foto duală cu senzori de 12, respectiv 13 megapixeli şi posibilitatea de a adăuga un card microSD pentru extinderea spaţiului de stocare. De asemenea acesta va fi primul smartphone Nokia care se lansează cu Android Oreo din fabrică, lucru care sugerează că va oferi suport pentru Treble, un program Google care asigură actualizări mai rapide.

Informaţiile oficiale despre Nokia 7+ ar putea să apară încă din weekend, multe companii programând evenimente de presă pentru ziua de dinainte de startul oficial al târgului Mobile World Congress.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult