Nokia va prezenta viitoarele produse Lumia pe 14 mai

26.04.2013
Nokia va prezenta viitoarele produse Lumia pe 14 mai

În ultimele luni, au ieşit la iveală o serie de zvonuri despre produsele pe care Nokia le pregăteşte, nici unul dintre acesta produse nefiind însă confirmat într-un fel sau altul de producător. Fără a divulga despre ce este vorba, Nokia a anunţat un eveniment care va avea loc pe data de 14 mai, în cadrul acestuia urmând să fie dezvăluită următoarea etapă din povestea Lumia.

Compania a lansat telefoanele Lumia 920 şi Lumia 820 acum mai bine de jumătate de an, un nou model Lumia din gama superioară, menit să concureze cu proaspăt lansatele HTC One şi Samsung Galaxy S 4, fiind un produs cu o probabilitate ridicată de materializare. Conform ultimelor zvonuri, urmaşul modelului Lumia 920 ar putea abandona deja celebra carcasă fabricată din policarbonat în favoarea uneia din aluminiu, lista celorlalte îmbunătăţiri pe care acesta le va aduce nefiind însă prea clară.

Un produs aflat într-o categorie specială, telefonul 808 PureView a fost anunţat acum mai bine de un an, iar Nokia EOS se pare că va fi modelul care îl va înlocui. Bazat de data aceasta pe platforma Windows Phone 8, EOS ar urma să readucă în actualitate cea mai impresionantă cameră foto implementată până acum pe un telefon mobil, zvonurile afirmând că acesta va prelua şi stabilizarea optică implementată pe Lumia 920.

Un alt produs care ar putea fi dezvăluit ar fi un terminal Lumia care să facă pasul în grupa telefoanelor cu ecrane mari, însă acesta ar necesita lansarea unei viitoare actualizări pentru Windows Phone, iar o prezentare în mai ar putea fi cam timpurie

În final, dar cu şanse reduse de materializare, evenimentul de la Londra ar putea fi destinat prezentării de mult speculatelor tablete Nokia, care ar putea beneficia din plin de marca şi aspectul vizual Lumia pentru un demaraj mai bun.

Pentru a vedea surpriza, va trebui să avem însă răbdare până la jumătatea lunii viitoare şi să aşteptăm eventualele imagini şi specificaţii care vor scăpa în avans.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News