Noul Samsung Galaxy A55 este tot mai aproape de lansare. Ce specificații va avea noul mid-ranger?

20.02.2024
Noul Samsung Galaxy A55 este tot mai aproape de lansare. Ce specificații va avea noul mid-ranger?

Noul Samsung Galaxy A55 se apropie de lansarea oficială, ce ar putea avea la MWC 2024. Ar putea fi lansat în paralel cu noul Galaxy A35.

Este foarte probabil ca Samsung să lanseze cel puțin două telefoane noi în cadrul Mobile World Congress (MWC) 2024, care urmează să înceapă la sfârșitul acestei luni. Astfel, am putea vedea, în sfârșit, noile Galaxy A35 și Galaxy A55. Specificațiile ambelor telefoane au fost leak-uite în numeroase rapoarte, astfel că nu ne rămâne decât să așteptăm lansarea oficială a noilor telefoane accesibile de la Samsung.

Galaxy A54 a fost un hit pentru companie și nu este de mirare că oamenii sunt entuziasmați de lansarea noului mid-ranger al gigantului coreean. Ne putem aștepta ca Galaxy A55 să folosească un procesor Exynos 1480 și un ecran Infinity-O. Datorită listării de pe site-ul Samsung Portugalia, s-a aflat că telefonul va veni cu 128 GB sau 256 GB spațiu de stocare, așa că vor exista cel puțin două versiuni ale telefonului disponibile la lansare.

Două noi telefoane Samsung ar putea fi lansate la MWC 2024

De asemenea, se pare că noul telefon mid range de la Samsung va folosi un ecran de 6,5 inch în diagonală, cu o rată de refresh de 120 Hz, precum și o baterie mare de 5.000 mAh. Samsung Galaxy A55 va avea și rating IP67 pentru rezistență la praf și apă și va veni cu Android 14 out of the box. Mai mult ca sigur, telefonul va primi o actualizare la Android 15, după ce noua versiune a sistemului de operare va fi lansată.

Tot ce ne rămâne să mai aflăm sunt informațiile referitoare la prețuri. Cu toate acestea, dacă Samsung decide să mențină o strategie similară și cu noul Galaxy A55, atunci ne putem aștepta la prețuri similare cu cele ale actualului Galaxy A54. Astfel, în funcție de versiune, noul telefon ar putea avea un preț de aproximativ 2.000 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult