Nubia Z20, parte din clubul select al telefoanelor cu două ecrane, ar putea fi disponibil şi în Europa

09.08.2019
Nubia Z20, parte din clubul select al telefoanelor cu două ecrane, ar putea fi disponibil şi în Europa

Pornit ca un sub-brand al ZTE, Nubia Technology este acum un fabricant independent, remarcat printr-o ofertă de produse tot mai interesantă.

Alegând o strategie diferită de restul competitorilor orientaţi mai multă către nişa emergentă de telefoane pliabile, Nubia pregăteşte un succesor pentru modelul Nubia X lansat anul trecut pentru pieţele asiatice. Nubia Z20 vine cu un design mai atrăgător şi hardware de top, fiind motorizat de noul chipset Snapdragon 855 Plus, având frecvenţe de funcţionare mărite decât cel folosit cu Galaxy S10 şi alte modele flagship lansate în prima parte a acestui an. Telefonul vine echipat cu 8GB memorie RAM şi până la 512GB stocare internă, respectiv un acumulator de 4000 mAh. Pachetul cu accesorii include un adaptor AC cu tehnologie de încărcare rapidă, capabil să furnizeze până la 27W prin cablul USB-C.

La partea din faţă, Nubia Z20 pune la dispoziţie un ecran Full HD+ de 6.42”, decupat după conturul carcasei. Ecranul secundar instalat pe spatele carcasei măsoară 5.1” şi foloseşte la încadrarea pozelor în modul selfie, afişarea mesajelor de notificare. Cele două ecrane pot funcţiona independent unul faţă de celălalt, afişând conţinut diferit. Însă oricare dintre ecrane poate lua rolul principal pentru afişarea interfeţei Android, în funcţie de cum ţinem telefonul în mână.

Sistemul triple-camera oferă un senzor principal de 48MP, modul de 16MP cu lentile ultra-wide şi 8MP cu zoom optic 3X.

Nubia Z20 va putea fi găsit în ofertele magazinelor asiatice cu preţ începând de la echivalentul a 500 dolari pentru modelul cu 6GB RAM, respectiv 600 dolari pentru cel cu 8GB RAM şi 512GB stocare internă. Spre deosebire de predecesorul Nubia X, noul model ar putea ajunge şi în pieţele europene, însă data şi preţul de lansare nu sunt cunoscute.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult