O fetiță de 6 ani a pescuit ceva neașteptat: un iPhone XR care încă funcționa

09.07.2020
O fetiță de 6 ani a pescuit ceva neașteptat: un iPhone XR care încă funcționa
Foto: Captură din video

O fetiță de 6 ani care pescuia într-un râu din statul american Maryland a scos din cârlig ceva neașteptat: un iPhone XR. Telefonul era încă funcțional, deși părea să fi stat mult timp sub apă.

Reagan Votaw pescuia în Râul Severn când a simțit că a agățat ceva. „Captura” nu era un pește, ci un smartphone care se afla într-o husă impermeabilă, transmite UPI.

Fetița și mama ei au dus telefonul acasă și l-au pus în orez. După aceea l-au pornit și au constatat, nu fără surprindere, că funcționa perfect.

Dispozitivul îi aparține lui Preston Shapiro, un elev de clasa a opta care l-a pierdut în timp ce se plimba cu un caiac în urmă cu un an. Băiatul a fost de asemenea surprins să afle că smartphone-ul încă funcționează. Modelul iPhone XR dispune de rating IP67 pentru rezistență la praf și apă.

Mama micuței Reagan a găsit proprietarul telefonului prin intermediul Facebook.

Preston Saphiro (Foto: captură din video)

Familia băiatului i-a oferit fetiței o recompensă de 50 de dolari.

Telefoanele moderne pot sta mult timp în apă fără a se defecta

În urmă cu două luni un bărbat din China și-a recuperat, într-un mod descris ca fiind „miraculos”, după opt luni smartphone-ul iPhone care i-a scăpat într-un râu. Telefonul, care pare să fie un model iPhone 7 Plus, funcționa impecabil.

Tânărul a fost sunat de un pescar care a recuperat dispozitivul.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult