O nouă imagine oficială cu HTC One – versiunea neagră

O nouă imagine oficială cu HTC One - versiunea neagră

Lansarea oficială a modelului high end HTC One se apropie şi iată că vă putem prezenta o imagine cu cea de-a doua culoare în care va fi disponibil. Cunoscut sub numele de cod M7, smartphone-ul va oferi un ecran de 4.7” cu o rezoluţie de 1080×1920 pixeli. Despre versiunea cu carcasă albă am aflat cu mai mult timp în urmă şi aici avem modelul negru. Dacă ar lipsi grila perforată de sus şi de jos, comparaţia cu designul lui BlackBerry Z10 ar fi mai greu de justificat.

HTC One cu carcasă neagră - imagine oficială

Pe ecran se pare că avem noua interfaţă HTC Sense 5.0, cu tile-uri ce par active şi un ceas cu vreme redesenat. Aşteptăm să vedem cum a implementat HTC butonul virtual Menu în aplicaţii. Sub ecran găsim doar butoanele Back şi Home, despărţite de sigla producătorului. Lansarea lui HTC One va avea loc simultan la Londra şi New York. Producătorul taiwanez nu putea să omită piaţa americană şi se pare că are deja contracte cu toţi cei patru mari operatori.

Pentru cei care nu au urmărit zvonurile despre terminal, acesta va include un chipset cu procesor quad core la 1,7 GHz. Camera foto va avea un senzor de 13 MP, iar bateria, o capacitate de 2.300 mAh. Lansarea oficială a lui HTC One va avea loc pe 19 februarie, terminalul fiind aşteptat pe pieţele europene la începutul lunii martie. Preţul estimat este de 650 €.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video