Oferta de telefoane pentru Crăciun

10.09.2007
Oferta de telefoane pentru Crăciun

Deşi abia a început toamna calendaristică, nu strică să ne facem de pe acum planul de cadouri pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Pentru că decembrie este şi luna preferată de producători şi de furnizorii de servicii GSM pentru aşa-numitele oferte speciale. Aşa că dacă ai de gând să-ţi schimbi telefonul, ai face bine să aştepţi până la iarnă pentru a benficia de un preţ substanţial mai mic. Vodafone a anunţat chiar astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, dispozitivele şi tehnologiile ce vor fi incluse în oferta de Crăciun.

Să vină Moşul

În capul listei de telefoane pe care Moş Crăciun le va putea achiziţiona anul acesta de la Vodafone se află, cum era de aşteptat, Nokia N95 8GB. Smartphone-ul companiei finlandeze se poate lăuda cu suport 3G (HSDPA), GPS, touchscreen TFT cu rezoluţie de 240 x 320 pixeli, slot microSD, cameră foto de 5 MP cu bliţ şi autofocus, Symbian 9.2 S60.

Nokia N95

Alături de Nokia N95 pe pidestal se regăsesc Samsung SGH-F700V şi Sony Ericsson W910i. Slider-ul Samsung SGH-F700V dispune de o tastatură full QWERTY, HSDPA (7.2 Mbps), cameră de 5 MP şi un ecran de 2,78 inch cu tehnologie multitouch. Anunţat oficial pe 15 iunie, Sony Ericsson W910i este un telefon 3G din seria Walkman ce cântăreşte numai 86 grame şi dispune de slot Memory Stick Micro (M2). Personal mă aşteptam ca din gama Sony Ericsson să fie ales P1, însă probabil că cei de la Vodafone au preferat să aibă mai multe modele multimedia.

Samsung SGH-F700V

BlackBerry Curve 8310 şi BlackBerry Pear 8100 sunt celalte două dispozitive nominalizate de Vodafone pentru sacul Moşului, ambele benefiind de serviciul Vodafone Live. În afară de cele 5 terminale nominalizate, Vodafone păstrează deocamdată secretul asupra altor 13 dispozitive 3G, dintre care 6 exclusive.

Sony Ericsson W910i

Urmărește Go4IT.ro pe Google News