One Zoom, primul smartphone quad-camera de la Motorola, are acum preţ şi listă preliminară cu specificaţii

14.08.2019
One Zoom, primul smartphone quad-camera de la Motorola, are acum preţ şi listă preliminară cu specificaţii

Pregătit sub numele One Zoom, primul telefon Motorola cu quad-camera este un model de nivel mid-range, motorizat de chip-ul Snapdragon 675 şi oferit cu integrare Amazon Alexa.

Cunoscut deocamdată doar din zvonuri, noul Motorola One Zoom ar trebui să ofere un nivel de performanţă comparabil modelului One Vision, bazat pe chipsetul Exynos 9609 de la Samsung. One Zoom pune însă mai mult accent pe abilităţile foto, oferind un sistem quad-camera având ca element central un senzor principal de 48MP, asistat cu stabilizare optică a imaginii.

Potrivit informaţiilor circulate până acum, Motorola va livra pentru piaţa europeană o singură versiune a telefonului, echipată cu 4GB memorie RAM, 128GB stocare internă de tip UFS şi slot microSD, la un preţ recomandat de 399 euro. Cumpărătorii vor avea de ales între versiunile de culoare negru şi mov,

Deşi oferă integrare Amazon Alexa şi face parte din seria de telefoane Motorola One, modelul One Zoom nu este inclus în programul Android One, producătorul livrând o versiune standard de firmware.

Spre deosebire de seria Pixel 4, Motorola One Zoom delimitează camera foto principală cu un ornament de formă dreptunghiulară ce include şi logo-ul companiei, iluminat în timp ce folosim telefonul.

Motorola One Zoom ar putea avea debutul oficial luna viitoare, în cadrul expoziţiei IFA 2018, prezentat alături de două alte modele – One Action şi One Macro.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult