OnePlus 2 primeşte Android Marshmallow sub forma Oxygen OS 3.0 Beta

31.03.2016
OnePlus 2 primeşte Android Marshmallow sub forma Oxygen OS 3.0 Beta

OnePlus 2 se pregăteşte pentru lansarea sistemului de operare proprietar Oxygen 3.0, bazat pe Android Marshmallow, însă cei care nu mai au răbdare până la apariţia oficială pot să îl instaleze chiar acum. Versiunea disponibilă pe site-ul OnePlus nu este nicidecum finală, însă majoritatea problemelor au fost rezolvate deja.

Pentru a instala Oxygen 3.0 trebuie să luaţi în calcul câteva limitări. Toate amprentele stocate deja pe OnePlus 2 vor fi şterse, alături de profilele pentru funcţionalitatea Maxxaudio. Pentru a te întoarce la Oxygen OS 2, va fi necesară ştergerea tuturor datelor de pe telefon. Ar putea exista probleme legate de performanţa camerei foto, durata de utilizare la o singură încărcare, viteză scăzută pe WiFi, şi performanţă scăzută în anumite aplicaţii, în special în cele care nu au suport oficial pentru Android 6.0.

Noutăţile sunt însă o aplicaţie de cameră îmbunătăţită, o interfaţă adusă la zi, performanţă ridicată în majoritatea scenariilor (OnePlus susţine că anumite secenarii de utilizare aduc o viteză mai mare cu 47% faţă de Oxygen 2.2.1), performanţă îmbunătăţită la detectarea amprentei, cât şi cele mai recente actualizări de securitate de la Google.

Cei care doresc să facă upgrade la Oxygen OS 3.0 pot să facă update din meniul de recovery fără să piardă datele deja existente pe telefon. Această opţiune este disponibilă doar pentru utilizatorii de OnePlus 2 care folosesc versiunea 2.2.0 de Oxygen OS sau mai nouă. Cei care deţin un telefon cu o versiune mai veche de software vor trebui să şteargă tot de pe telefon pentru a putea instala noul sistem de operare.

Descarcă Oxygen OS 3.0 beta pentru OnePlus 2

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult