OnePlus Nord N10 5G și N100 primesc specificații neoficiale

23.10.2020
OnePlus Nord N10 5G și N100 primesc specificații neoficiale

OnePlus pregătește noi modele smartphone sub brandul Nord, inclusiv cu 5G, surse neoficiale dând ca dată de lansare ziua de 26 noiembrie.

Potrivit listei preliminare cu specificații, OnePlus Nord N10 5G este un telefon cu ecran LCD HD+ de 6.52 inch, bazat pe Snapdragon 690, primul chipset Qualcomm disponibil cu conectivitate 5G, asigurată cu ajutorul unui modem amplasat separat pe placa electronică.

Configurația este completată cu 6GB memorie RAM, 128GB stocare internă, ieșire jack pentru căști și sistem quad-camera la partea din spate. Acesta vine cu o cameră principală de 64MP, cameră ultra-wide de 8MP, cameră macro de 2MP și senzor DoF, tot de 2MP. Telefonul vine echipat cu un acumulator de 4300 mAh, promițând până la două zile de autonomie.

OnePlus Nord N100, soluția low-cost

Cei pentru care conectivitatea 5G nu este dotare obligatorie pot scuti ceva bănuți alegând modelul OnePlus Nord N100 cu 4G.

OnePlus Nord

Acesta vine motorizat de chipsetul Snapdragon 460, folosit în configurație cu cu 4GB memorie RAM și GB stocare internă. Mult mai modestă, camera foto are la bază un senzor principal de 13MP, cameră macro de 2MP și senzor DoF pentru aplicarea efectelor de profunzime. Vestea bună este că acumulatorul livrat este unul de 5000 mAh, inginerii OnePlus folosind în mod productiv spațiul câștigat prin eliminarea modemului 5G.

Astfel OnePlus N100 are șanse să devină cel mai accesibil smartphone lansat până acum de producătorul chinez, concurând serios la gama low-cost.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult