OPPO Find 7, surprins în prima imagine de prezentare oficială

OPPO Find 7, surprins în prima imagine de prezentare oficială

OPPO Find 7, noul smartphone cu ecran 1080p şi chipset Snapdragon 800 promis de producătorul chinez şi pentru piaţa din Europa, este prezentat într-o primă imagine oficială.

Afişând ceea ce producătorul numeşte „holographic mirror design”, Find 7 pare acoperit cu un strat reflectorizat ce imită sticla minerală, mult mai atrăgător decât finisajul mat aplicat pe capacul modelului Find 5. Conturul este dat cu o ramă metalică aplicată pe lateralul carcasei. Încadrată de un ornament cromat, camera foto de 13MP poate fi observată în colţul carcasei, alături blitz-ul LED.

OPPO Find 7

În ciuda numelui ales, OPPO Find 7 foloseşte un ecran de 5 inch cu rezoluţie 1080p. Potrivit speculaţiilor, telefonul este propulsat de chipsetul Qualcomm Snapdragon 800, compus din CPU quad-core Krait 400 tactat la 2,3 GHz şi GPU Adreno 330, rivalizând astfel cu modelele de vârf ce vor fi lansate în viitorul apropiat de producătorii consacraţi. Configuraţia mai include 2GB memorie RAM şi până la 32 GB spaţiu de stocare intern. Toate acestea ar urma să fie alimentate cu un acumulator de 4000mAh înghesuit într-o carcasă de 9.9mm grosime.

Însă ţinând cont de intervalul pentru lansare plasat după jumătatea anului 2014, este posibilca producătorul să mai aducă unele modificări configuraţiei, spre exemplu alegând un chipset mai nou decât implementarea Snapdragon 800 din anul 2013.  

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult