Oppo lansează Reno4 Z 5G, încă un smartphone cu ecran la 120Hz și preț accesibil

29.09.2020
Oppo lansează Reno4 Z 5G, încă un smartphone cu ecran la 120Hz și preț accesibil

Apărând ca un rebrand adus modelului A92s deja lansat, Oppo Reno4 Z 5G se alătură familiei Reno4 și ar trebui să apară la vânzare în ofertele magazinelor din și mai multe regiuni.

Prezentat încă din luna aprilie pentru piața din India, Oppo A92s este relansat acum pentru piața globală sub numele Reno4 Z 5G.

Reno4 Z 5G, un produs vechi cu nume nou

Practic neschimbat pe partea de hardware și designul general al carcasei, „noul” model se remarcă doar prin faptul că este oferit într-o singură variantă cu 8GB memorie RAM și 128GB stocare internă, iar versiunea de culoare roz a telefonului pare să lipsească din ofertă. Rămâne de văzut în ce măsură aceste diferențe și trecerea timpului vor contribui la reajustarea prețului de 290 euro, cerut la lansarea din primăvară.

La fel ca și modelul A92s, Reno4 Z 5G folosește chipsetul mid-range Dimensity 800, produs de MediaTek. Ce-i drept, cu un aspect exterior încă proaspăt, telefonul are ca element central ecranul Full HD+ (1080×2400 pixeli) de 6.57 inch, decupat după conturul carcasei și capabil să folosească o rată de 120Hz pentru împrospătarea imaginii. Vizibilă în spatele perforației de formă ovală, găsim o cameră frontală de 16MP asistată cu senzor DoF pentru aplicarea efectelor de profunzime în pozele tip portret.

Grupat într-un ornament de formă pătrată, sistemul quad-camera prezent la partea din spate include o cameră principală de 48MP, cameră ultrawide de 8MP, cameră macro de 2MP și senzor DoF.

Lista dotărilor este completată cu un senzor de amprentă montat în lateral, acumulator de 4000mAh prevăzut cu funcție de încărcare rapidă (putere 18W), ieșire pentru căști de tip jack și suport dual-SIM.

Oppo Reno4 Z 5G rulează Android 10 în interpretare ColorOS 7.1 și va fi oferit în versiuni de culoare pe alb și negru.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult