Oppo Reno8 Pro va primi o ediție specială „House of the Dragon”

20.10.2022

Oppo a anunțat o ediție specială a noului său smartphone mid-range din gama superioară, Reno8 Pro, în parteneriat cu HBO. Este vorba despre un dispozitiv tematic, decorat cu elemente de design inspirate de serialul House of the Dragon, prequel-ul Game of Thrones care rulează în prezent pe postul de televiziune HBO și pe serviciul de streaming HBO Max. În timp ce telefonul din pachet nu pare să fie foarte special din punct de vedere al design-ului, acesta este livrat cu accesorii tematice dedicate fanilor.

Oppo și HBO au realizat un parteneriat pentru o versiune limitată a telefonului Reno8 Pro

Pachetul House of the Dragon Limited Edition Set pentru Oppo Reno8 Pro pare să dedice design-ul în întregime casei Targaryen din serialul de pe HBO. Vorbim despre o husă din piele cu textură inspirată de dragonul Balerion „The Black Dread”, cu tot cu logo-ul Targaryen auriu. În pachet se mai regăsește și o cheiță de SIM în formă de cap de dragon, un breloc cu logo-ul casei, cât și un suport de deget în formă de dragon.

oppo reno8 pro house of the dragon box

Desigur, fiind un pachet pentru colecționari, există și un ou auriu de dragon și un mesaj special din partea regelui Viserys I Targaryen, unul dintre personajele principale din serial și din cartea Fire & Blood, scrisă de George R.R. Martin, autorul acestui univers fantastic.

Momentan, acest pachet special cu Reno8 Pro este listat doar pe magazinul indian Flipkart, fără un preț de listare. Totuși, știm că telefonul va fi lansat foarte curând, pe 24 octombrie, deci nu va dura mult până când vom afla și cât costă. Cel mai probabil însă, pachetul House of the Dragon nu va fi unul disponibil la nivel mondial. Nu este însă clar dacă acesta va rămâne exclusiv Indiei, sau dacă va fi lansat și în alte regiuni „selecte”.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult