POCO M3 va fi livrat cu specificații mid-range și un design cel puțin ciudat

20.11.2020
POCO M3 va fi livrat cu specificații mid-range și un design cel puțin ciudat

Brandul POCO de la Xiaomi se pregătește pentru o nouă lansare în 2020: modelul POCO M3 urmând a fi dezvăluit în mod oficial. Dar la fel ca în cazul oricărui nou smartphone, informațiile despre acesta ajung pe internet înainte de anunțul oficial. În cazul lui POCO M3, avem atât primele imagini cu telefonul, cât și o mare parte dintre specificațiile hardware ale acestuia, iar design-ul pare să fie unul neconvențional, dar totodată nu obligatoriu nemaivăzut.

Noul POCO M3 va avea un capac pe spate cu design neobișnuit

POCO M3 pare să fie un dispozitiv mid-range, al cărui design ar putea fi folosit mai târziu și pe un alt model de la Xiaomi, probabil din gama Redmi. Acesta beneficiază de un ecran Full HD+ de 6,53”, un chipset Snapdragon 662, 4 GB memorie RAM și un acumulator de 6.000 mAh cu încărcare rapidă la 18W. Camera principală pare să fie echipată cu un senzor de 48 megapixeli, în timp ce alte două camere completează sistemul foto.

Telefonul pare să includă un ecran cu o cameră foto frontală încadrată într-un decupaj în formă de picătură de apă, ceva ce nu prea am mai văzut în ultima vreme. Chiar și smartphone-uri de buget din ultima vreme beneficiază de ecrane perforate.

Dar „șocul” vine de pe partea din spate, unde sub-brandul Xiaomi a ales să decoreze telefonul într-un mod neobișnuit. În prelungirea modului de cameră, POCO a ales să pună o bandă neagră, care oglindește camera cu logo-ul POCO. În cazul de față, pare să fie doar o culoare diferită aplicată capacului de pe spate, însă am mai văzut acest design chiar de curând. Acel dreptunghi negru de pe o laterală pe cealaltă în partea de sus a apărut și pe ediția Cyberpunk 2077 a modelului OnePlus 8T, care include un panel de sticlă ieșit în relief pe toată suprafața.

Detaliile oficiale despre POCO M3 vor fi anunțate pe data de 24 noiembrie, când telefonul va fi dezvăluit oficial.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video