Preţul lui LG Optimus L7 a fost anunţat

03.04.2012
Preţul lui LG Optimus L7 a fost anunţat

Aşa cum am aflat de la MWC 2012, LG Optimus L7 va intra în magazine în luna mai. Preţul său în Franţa va fi de 320 € la liber. În condiţiile în care acesta este terminalul de top din seria LG Optimus L, acest mesaj nu poate decât să ne bucure. Pe de altă parte, dacă privim mai atent specificaţiile, vom înţelege de ce producătorul vine cu un nivel de preţ atât de scăzut.

LG Optimus L7 va intra pe piaţă în luna mai

LG Optimus L7 rulează Android 4.0 cu ajutorul unui chipset Qualcomm cu procesor Snapdragon dual core la 1 GHz. Din păcate, acesta este un procesor din prima generaţie Snapdragon. Modele de la alţi producători sunt lansate acum cu procesoare Snapdragon din a patra generaţie. Senzorul de doar 5 MP al camerei foto principale ne spune de asemenea că avem aici un smartphone mainstream. Din fericire, filmarea full HD este posibilă, camera foto fiind dotată cu sistem de focalizare automată.

LG Optimus L7 cu cameră foto de 5 MP

Sperăm ca ecranul IPS de 4.3” al lui LG Optimus L7 şi carcasa de 8,7 mm să compenseze pentru alte aspecte ale terminalului. Este foarte posibil ca Optimus L7 să ajungă şi în ţara noastră în luna lui florar, la un preţ apropiat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News