Preţul pentru Asus PadFone a fost anunţat în Taiwan

06.04.2012
Preţul pentru Asus PadFone a fost anunţat în Taiwan

Era oarecum de aşteptat ca Asus să ofere PadFone întâi în ţara lor. Dispozitivul 3-în-1 poate fi precomandat începând de astăzi. Utilizatorii au posibilitatea de-a alege configuraţia dorită. Ei pot cumpăra doar smartphone-ul sau telefonul împreună cu tableta. Din păcate, nu ştim sigur dacă ecranul cu baterie va putea fi achiziţionat de cei care au luat iniţial doar telefonul. Tastatura cu dock, ce poate transforma Asus PadFone într-un ultra-portabil se vinde separat.

Asus PadFone - terminalul cu ecran de 4.3"

Pentru cei care nu au urmărit subiectul, Asus PadFone este la bază un smartphone cu ecran de 4.3”, ce rulează Android 4.0 cu ajutorul unui procesor dual core Snapdragon S4 la 1,5 GHz. Atunci când vrei să creşti rezoluţia ecranului de la 540×960 la 1280×800, ai la dispoziţie un fel de tabletă de 10.1”. Ea nu conţine decât ecranul şi o baterie adiţională, dispozitivul format din combinaţia celor două fiind motorizat doar de telefon. Cea de-a treia componentă este dock-ul cu tastatură, care seamănă foarte mult cu cel oferit pentru Asus Transformer Prime.

Tableta şi locaşul pentru PadFone

Preţurile lui PadFone în Taiwan sunt de 610 $ (americani) pentru smartphone şi de 847 $ pentru telefon şi tabletă. Cei care doresc să achiziţioneze tastatura sunt taxaţi cu aproximativ 100 $. Asus PadFone va fi disponibil şi în Statele Unite şi Europa, însă data nu a fost anunţată.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News