Prima imagine cu Uni8, viitorul telefon LG cu Windows Phone 8.1

13.05.2014
Prima imagine cu Uni8, viitorul telefon LG cu Windows Phone 8.1

Alături de Samsung şi HTC, LG a fost unul dintre partenerii cu care Microsoft a lansat platforma Windows Phone acum trei ani şi jumătate. La fel ca ceilalţi parteneri iniţiali, LG a acordat însă din ce în ce mai puţină atenţie sistemului de operare Microsoft şi nu a mai lansat nici un produs în acest interval de timp, însă se pare că sud-coreeni se vor întoarce cu un terminal Windows Phone 8.1: Uni8.

Reînnodarea relaţiilor dintre cele două companii nu este o noutate. Microsoft a anunţat în cadrul MWC 2014 că LG va fi, alături de ZTE sau Huawei, unul dintre partenerii mari cu care va promova platforma Windows Phone 8.1. Conform unei imagini publicate de celebra sursă Evleaks, viitorul terminal LG nu se află departe de lansare.

În acest moment nu există nici un fel de detaliu suplimentar despre acest viitor telefon cu Windows Phone 8.1 de la LG dincolo de denumirea Uni8. În ultimii doi ani, LG a lansat însă o serie de telefoane şi tablete Android foarte bune, compania revenindu-şi astfel din conul de umbră în care alunecase, deci ne putem aştepta la surprize la fel de plăcute şi în cazul lui Uni8.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News