Primele fotografii „oficiale” cu Galaxy Note10 şi Galaxy Note10+. Butonul „power” lipseşte

11.07.2019
Primele fotografii „oficiale” cu Galaxy Note10 şi Galaxy Note10+. Butonul „power” lipseşte

Galaxy Note10 şi Note10+ vor fi prezentate luna viitoare la New York, însă deja există fotografii clare cu telefoanele. Dacă până acum am avut de a face exclusiv cu imagini pe baza unor modele 3D generate după specificaţiile oferite producătorilor de accesorii, de data aceasta avem chiar imagini „de presă” pe care Samsung ar urma să le lanseze odată cu anunţul telefonului. Avem imagini cu cele două Galaxy Note10 în două nuanţe de culoare, dintre care una este destul de neobişnuită pentru telefonul „serios” de la Samsung.

Imaginile au apărut pe WinFuture.de, sursă reputabilă de leak-uri în ultima perioadă, cât şi pe contul de Twitter al lui Ishan Agarwal, care a publicat leak-uri care au putut fi verificate după lansare. Astfel, suntem aproape siguri că aceste imagini sunt veritabile şi prezintă design-ul final al noilor smartphone-uri pe care Samsung urmează să le lanseze.

Ambele modele par a fi foarte similare la exterior, dimensiunile ecranului şi ansamblul de camere de pe spate fiind singurele elemente distinctive. Astfel, avem de a face cu un design fără buton de power pe partea dreaptă, singurele butoane fizice fiind cele de volum, şi butonul Bixby de pe partea din stânga, o cameră foto frontală poziţionată central în display-ul Infinity-O, un Stylus S-Pen şi pe modelul Note10+ un al patrulea senzor pentru cameră de tip TOF, pentru calcularea atâncimii.

 

 

Telefonul are sticlă curbată pe ambele părţi şi putem vedea două dintre varitantele de culoare. Note10 apare în aceste imagini în negru, în timp ce Note10+ pare să adopte o carcasă „curcubeu”, cu nuanţe de la alb la violet, care trec prin albastru şi ajung în final la verde. Cu siguranţă, Samsung va avea un nume „pretenţios” pentru această variantă de culare.

La nivel de specificaţii, telefoanele sunt aşteptate cu procesoare Exynos 9825, o versiune îmbunătăţită a cipului de pe S10 în Europa şi Snapdragon 855 în SUA şi China, 8, respectiv 12 GB memorie RAM şi variante de stocare de la 128 GB în sus. Note10 va fi primul model din gama de phablet-uri Samsung care va beneficia şi de 5G, variantele cu modem-uri de generaţie nouă urmând a fi mai scumpe decât cele standard. Cu preţuri aşteptate de la 1.100 de dolari în sus, seria Galaxy Note10 nu va fi una accesibilă pentru majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri.

Lansarea Samsung Galaxy Note10 va avea loc pe 7 august la New York şi va fi transmisă live pe internet.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult