Primul model iPhone cu trei camere foto, confirmat cu dovezi fizice

04.04.2019
Primul model iPhone cu trei camere foto, confirmat cu dovezi fizice

Zvonurile cum că Apple va lansa un model iPhone echipat cu trei camere foto circulă de ceva vreme, însă dovezile concrete au lipsit cu desăvârşire. Ca de obicei, misterul este străpuns de unul dintre angajaţii partenerilor Apple de pe continentul asiatic, care a distribuit pe reţelele de socializare un element de carcasă atribuit următorului model iPhone.

Este vorba de o componentă folosită de obicei pentru rigidizarea şasiului carcasei, interpusă între ecran şi capacul din spate. Potrivit decupajelor aplicate pe aceasta, următorul model iPhone va avea cel puţin trei senzori optici pentru camera foto, blitz led şi încă un senzor, probabil folosit pentru  focalizare laser, aproximarea efectului de adâncime în pozele tip portret, sau cu aplicaţii  de realitate augmentată.

Zvonuri anterioare vorbesc despre includerea unui modul foto cu zoom optic 5X, complementând camera foto principală.

Totuşi, nu ar trebui să ne entuziasmăm prea mult, configuraţia triple camera fiind probabil rezervată modelului de top, echivalent iPhone XS Max.

Potrivit aceloraşi surse, noul modul triple camera va avea şi un dezavantaj, luând forma unei protuberanţe destul de mare, vizibilă pe capacul din spate.

Exceptând modul în care mai multe zvonuri par să conveargă asupra unui singur design şi set de specificaţii, deocamdată nu avem nimic care să confirme intenţiile Apple pentru următorul model iPhone. Însă cu siguranţă vom afla mai multe detalii, pe măsură ce ne apropiem de lansarea pregătită pentru această toamnă.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult