Realme anunță Narzo 20A, Narzo 20 și Narzo 20 Pro

21.09.2020
Realme anunță Narzo 20A, Narzo 20 și Narzo 20 Pro

Dezvăluită în luna mai, gama de telefoane Realme Narzo se extinde cu trei noi modele accesibile.

Realme continuă diversificarea ofertei de telefoane entry-level, noua gamă Narzo conturând o alternativă la oferta Xiaomi Redmi.

Realme Narzo 20 Pro

Adresat celor care urmăresc performanțe „decente” la un preț cât mai mic, Narzo 20 Pro se aseamănă puțin cu modelul Realme 7 și preia multe din dotările acestuia.

Telefonul vine motorizat de chipsetul MediaTek Helio G95, poate fi comandat în variante cu 6GB/64GB și 8GB/128GB memorie și suportă tehnologia SuperDart charging, livrând până la 65W putere de încărcare prin cablul USB-C. Comparat modelului Realme 7, Narzo 20 Pro duce capacitatea acumulatorului de la 2250mAh la un respectabil 4500mAh.

Pe partea de captură foto, Narzo 20 Pro pune la dispoziție o un sistem quad-camera în configurație 48MP + 8MP wide-angle + 2MP alb-negru + 2MP macro/DoF.

Aparent, telefonul dispune și de un senzor de amprentă, montat pe rama laterală. În funcție de configurația aleasă, telefonul va putea fi obținut la prețul de 170 euro sau 195 euro.

Realme Narzo 20A

Propus cu prețul de 110 euro, Narzo 20A este un smartphone cu ecran HD+ de 6.5 inch, motorizat de chipsetul Snapdragon 665. Telefonul dispune de sistem triple camera având ca senzor principal un modul de 12MP cu lentile F/1.8. Cu accent pe latura de creativitate, al doilea senzor de tip alb-negru și oferă rezoluție 2MP. Cel de-al treilea este un modul tot de 2MP, etichetat “Retro lens”. Aparent, acesta asistă aplicarea anumitor filtre de imagine implementate în aplicația de captură.

Telefonul vine echipat cu un acumulator de 5000mAh, dar fără funcție de încărcare rapidă și doar conector micro-USB, ceea ce înseamnă că pentru o încărcare completă timpul de așteptare este de cel puțin 3 ore. Oarecum, compensând pentru sistemul de alimentare rudimentar, producătorul chinez include un slot triple-card, permițând folosirea simultană a nouă cartele SIM + card microSD.

Narzo 20A va fi livrat în două versiuni de culoare – Victory Blue și Glory Silver, respectiv două configurații – 3GB/32 GB și  4GB/64 GB memorie.

Realme Narzo 20

Cu preț de 120-130 euro, modelul de bază Narzo 20 va fi oferit în aceleași versiuni de culoare Glory Silver și Victory Blue.

Motorizat de chipsetul MediaTek Helio G85, telefonul dispune de o cantitate „standard” de 4GB memorie RAM, respectiv 64GB sau 128GB stocare internă, expandabilă prin atașarea unui card microSD.

Pe partea de captură foto, Narzo 20 pune la dispoziție o un sistem triple-camera în configurație 48MP + 8MP wide-angle + 2MP macro, capabil să focalizeze la o distanță minimă de 4cm.

Piesa de rezistență este însă acumulatorul de 6000mAh, cuplat cu tehnologie de încărcare rapidă livrând până la 18W prin cablul USB-C. Având în vedere configurația hardware nepretențioasă, Narzo 20 ar putea fi un adevărat performer pe partea de autonomie a bateriei.

Din păcate, producătorul Realme nu oferă, deocamdată, un calendar pentru livrarea noii serii de telefoane Realme Narzo în piețele internaționale, anunțul de lansare vizând deocamdată doar India. Totuși, este posibil să întâlnim aceste produse și în alte piețe de desfacere cum ar fi cea europeană, eventual, promovate sub nume ușor diferite.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult