Realme X7 Pro Player ar putea fi primul telefon cu Snapdragon 860

26.08.2020
Realme X7 Pro Player ar putea fi primul telefon cu Snapdragon 860

Am auzit în ultimele câteva săptămâni informații despre o nouă versiune de chipset Snapdragon 800 de la Qualcomm, care să ofere performanță înaltă, dar la un preț mai accesibil. Acesta ar putea fi numit Snapdragon 860, care urmează a fi livrat cu un modem 5G, la fel ca modelele 865 și 865+, dar cu performanță puțin sub nivelul modelelor de top. Primul telefon care ar putea fi echipat cu Snapdragon 860 ar putea fi Realme X7 Pro Player, un nou smartphone high-end mai accesibil, pe care brandul chinez urmează să îl anunțe săptămâna viitoare.

Snapdragon 860 ar putea debuta pe seria Realme X7, integrat în modelul Pro Player

Seria Realme X7 ar urma să fie prezentată marți, 1 septembrie și ar putea integra trei modele diferite. Un Realme X7 Standard, un X7 Pro și în cele din urmă un Realme X7 Pro Player. Acest model din urmă ar putea fi singurul echipat cu Snapdragon 860, noua revizie de chipset high-end de la Qualcomm. Modelele alternative vor folosi în schimb chipset-ul Dimensity 1000+  de la MediaTek, conform informațiilor disponibile în acest moment.

Întrucât Snapdragon 860 nu a fost încă anunțat oficial, ne așteptăm ca Realme și Qualcomm să anunțe chipset-ul alături de noua gamă de dispozitive Realme X7, în cadrul unui parteneriat oficial. Zvonurile spun că noul 860 ar fi poziționat cumva între 865 și 865+, dar numele sugerează că performanța și prețul său ar trebui să fie sub modelul 865 din primăvară.

Realme X7 Pro Player back

Modelele Pro Player de la Realme descriu în general dispozitive dedicate gamerilor. De asemenea, acestea de obicei rămân exclusive pieței din China. Varianta Realme X50 Pro Player a venit echipată cu un sistem de răcire superior modelelor din gama X50, de exemplu.

Cel mai probabil însă, după debutul seriei Realme X7, și alte companii vor primi acces la noul chipset Snapdragon 860 și probabil că acestea vor putea fi oferite la prețuri mai mici decât modelele cu 865 și 865+ care au crescut semnificativ în preț față de modelele cu 855 și 855+ de anul trecut.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult