România, pe lista țărilor în care OnePlus Nord va fi disponibil în primul val

01.07.2020
România, pe lista țărilor în care OnePlus Nord va fi disponibil în primul val
Foto: Profimedia Images

OnePlus Nord, smartphone-ul pe care compania chineză se pregătește să îl lanseze, va fi foarte rapid și va costa mai puțin de 500 de dolari. Nu e de mirare faptul că dispozitivul este așteptat cu mare interes.

Ishan Agarwal, un utilizator de Twitter din India recunoscut pentru sursele lui de încredere, a anunțat lista țărilor în care dispozitivul va fi livrat în primul val, iar România se află printre acestea.


Este interesant faptul că toate țările sunt din Europa. Acestea sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Letonia, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovenia, Slovacia, Spania, Suedia și Marea Britanie.

Telefonul nu va fi lansat oficial în America de Nord.

Potrivit zvonurilor, OnePlus Nord va include chipset Snapdragon 765G, display AMOLED – cu diagonala de 6,55”, cititor de amprentă încorporat și rată de împrospătare de 90Hz – și până la 12 GB memorie RAM. Mai mult, telefonul va dispune de tehnologie de încărcare rapidă 30W pentru bateria de 4.500 mAh.

Prin OnePlus Nord, compania revine la strategia inițială

OnePlus a pierdut mulți fani după ce a început să lanseze modele scumpe de telefoane. Șeful companiei știe acest lucru. Pete Lau a declarat, într-un interviu, că OnePlus se va concentra din nou pe modele accesibile de smartphone-uri, dar va lansa în continuare și dispozitive premium.

Compania speră să aducă noi telefoane accesibile în Europa în a doua parte a acestui an, potrivit lui Lau.

Lucrurile nu au mers bine pe continent în ultima vreme. Compania și-a redus semnificativ numărul de angajați la birourile din Germania, Marea Britanie și Franța, în unele cazuri cu 80%. Anul trecut, OnePlus a renunțat la birourile din alte două piețe mari, Spania și Italia.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult