S-a aflat cu ce baterie va veni echipat noul Google Pixel 8a

14.02.2024
S-a aflat cu ce baterie va veni echipat noul Google Pixel 8a

Google pregătește lansarea iminentă a modelului Pixel 8a, care promite să impresioneze printr-o baterie de capacitate mare, capabilă să rivalizeze cu dispozitivele de top de pe piață precum iPhone 15 sau Samsung Galaxy S24, scrie 91 Mobiles. 

Potrivit informațiilor apărute, inclusiv pe MySmartPrice, Pixel 8a va avea o baterie impresionantă, cu o capacitate nominală de 4,942mAh. Aceasta reprezintă un salt semnificativ față de modelele anterioare, Pixel 7a cu bateria sa de 4,385mAh și Pixel 6a cu 4,410mAh, prefigurând astfel o autonomie îmbunătățită care va permite utilizatorilor să se bucure de telefonul lor mai mult timp, fără a fi nevoiți să-l încarce în mod frecvent.

Deși bateria este oficial anunțată cu 4,942mAh, rapoartele sugerează faptul că Google ar putea să o actualizeze cu o capacitate și mai mare, posibil 5,000mAh sau chiar 5,040mAh.

Mai multe detalii despre Google Pixel 8a

Această nouă capacitate de baterie plasează Pixel 8a alături de cele mai bune smartphone-uri, comparabil cu Pixel 9 Pro, cunoscut pentru bateria sa impresionantă de 5,000mAh.

În plus, se speculează și despre un alt dispozitiv în curs de dezvoltare, Pixel Fold 2, care ar putea să aibă o baterie de dimensiuni comparabile cu originalul Pixel Fold, adică de 4,821mAh. Aceasta indică faptul că și telefoanele pliabile, precum Pixel Fold 2, se vor îndrepta către o autonomie de lungă durată.

Pixel 8a este de așteptat să vină cu un display de 6.1 inchi, rata de refresh de 90Hz pentru o experiență de utilizare fluidă și un decupaj de tip punch-hole. Se preconizează că va fi alimentat de chipsetul Tensor G3 al Google pentru performanțe de top și va avea o configurare duală a camerei din spate pentru capturi foto de excepție. De asemenea, telefonul ar urma să suporte încărcare rapidă de 27W, permițând utilizatorilor să-și reîncarce bateria în timp record.

Momentan, nu există informații legate de prețul noului dispozitiv.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult