Google se pregătește să lanseze Pixel Fold 2. Tot ce știm până acum despre dispozitiv

10.02.2024
Google se pregătește să lanseze Pixel Fold 2. Tot ce știm până acum despre dispozitiv

Google se pregătește să lanseze următorul său smartphone pliabil, Pixel Fold 2, în cursul acestui an, după debutul modelului Pixel Fold în 2023. Conform rapoartelor, noul dispozitiv va aduce îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său. Astfel, Pixel Fold 2 este așteptat să ofere un design revizuit, performanțe îmbunătățite ale camerei, un procesor mai puternic, precum și alte actualizări de software, scrie Gadgets 360.

Deși nu există încă o confirmare oficială, zvonurile sugerează că Pixel Fold 2 ar putea fi lansat în luna octombrie, alături de seria Pixel 9, și nu în cadrul evenimentului Google I/O din mai, cum s-a întâmplat cu modelul anterior. Astfel, ar putea exista o mică schimbare în strategia de lansare a produselor Google, compania luându-și timp suplimentar pentru dezvoltare și optimizare.

Zvonurile apărute în mediul online dezvăluie o serie de caracteristici posibile pentru Pixel Fold 2, inclusiv un ecran mai îngust și un format asemănător cu dispozitivul OnePlus Fold. De asemenea, este posibil ca noul model să ofere un ecran exterior mai mic decât cel de 5.8 inci al Pixel Fold, sugerând astfel un design mai compact și mai ușor de utilizat.

Cu ce procesor & cameră ar putea veni echipat noul Pixel Fold 2

Sub carcasă, Pixel Fold 2 ar putea fi alimentat de chipsetul Tensor G4 Google, oferind astfel o performanță îmbunătățită și eficiență energetică superioară, sugerează unele rapoarte. În ceea ce privește sistemul de camere, se spune că Pixel Fold 2 va include patru senzori la spate – un senzor principal wide-angle, unul secundar ultra wide-angle, un teleobiectiv periscopic, și un al patrulea senzor încă necunoscut.

Astfel, această configurație ar reprezenta o îmbunătățire majoră față de sistemul cu trei camere al Pixel Fold și ar putea oferi utilizatorilor fotografii mai de calitate.

În prezent, Pixel Fold este oferit la prețul de 7699 RON pe site-urile de specialitate. Telefonul vine cu o configurație de 12 GB RAM și o memorie de 256 GB. Pe partea de cameră, dispozitivul are 48MP, în timp ce ecranul de 7.6inchi asigură o experiență vizuală de top.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult