Samsung anunţă două ediţii speciale pentru Galaxy Note10 cu accesorii incluse: una Star Wars şi una aniversară

19.11.2019
Samsung anunţă două ediţii speciale pentru Galaxy Note10 cu accesorii incluse: una Star Wars şi una aniversară

Samsung a anunţat două pachete speciale pentru Galaxy Note10 care vor fi disponibile în viitorul apropiat. Este vorba despre un pachet care aniverseaza zece ani de smartphone-uri Galaxy, alături de un pachet dedicat fanilor Star Wars, similar cu ceea ce a lansat compania în ultimii câţiva ani. Ambele includ mai multe produse şi accesorii pentru acestea şi vor fi disponibile pe piaţă în sezonul sărbătorilor de iarnă.

Pachetul „Anniversary Premium Package” este cel care include cele mai multe produse şi accesorii. Pe lângă telefonul Galaxy Note 10, acesta integrează şi o husă de silicon pentru acesta, o pereche de căşti true wireless Galaxy Buds, un ceas inteligent Galaxy Watch Active2 şi două perechi în plus de curele pentru acesta: una din silicon şi una din piele. Practic, primeşti tot ecosistemul mobil de la Samsung într-un singur pachet bine integrat.

Acest pachet va fi lansat în câteva pieţe, însă nu este clar în care. Acest pachet va fi disponibil atât în variantă cu Note10, cât şi cu Note10+ şi nu are încă un preţ încă stabilit. Având în vedere că preţul total al conţinutului depăşeşte 1400-1500 euro, este posibil ca preţul pentru pachet să fie puţin mai mic.

Pentru fanii Star Wars, Galaxy Note10+ va fi disponibil începând de pe 13 decembrie, cu o săptămână înainte ca noul film „Rise of Skywalker” să ajungă în cinema, în ediţia „Star Wars Special Edition”. Pachetul include un telefon cu o culoare exclusivă: negru cu roşu şi un S-Pen roşu, care face referire la Kylo Ren, antagonistul filmului şi la sabia lui laser de culoare roşie.

Alături de telefon, pachetul include şi o pereche de căşti Galaxy Buds în cutie neagră cu interior roşu, o husă de piele cu portretul lui Kylo Ren şi o insignă exclusivă tot cu Kylo Ren. Pachetul este de asemenea personalizat cu branding Star Wars, care poate fi afişată pe un raft de către fanii seriei de filme. Desigur, în software-ul telefonului vor fi integrate fundaluri de ecran, sunete şi animaţii Star Wars.

Acest pachet are un preţ stabilit de 1.300 de dolari americani. Cei care sunt interesaţi îl vor putea cumpăra de pe site-ul Samsung, Amazon şi câteva magazine partenere.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult