Samsung anunță evenimentul Galaxy S22: data și ora la care poate fi urmărit în România

26.01.2022
Samsung anunță evenimentul Galaxy S22: data și ora la care poate fi urmărit în România

După mai multe luni de leak-uri, speculații și informații neoficiale, Samsung este în sfârșit gata să anunțe noua serie de smartphone-uri Galaxy S22. Se pare că informațiile care au ajuns ieri pe internet au fost bazate pe informații reale, care au ajuns pe internet cu doar câteva ore înainte de anunțul oficial. Samsung confirmă astfel data evenimentului Galaxy Unpacked „The Epic Standard”, care va avea loc, așa cum știam deja, pe data de 9 februarie, începând cu ora 17:00 a României.

Galaxy S22 Ultra pare să fie singurul model „notabil” al seriei

Invitația Samsung la evenimentul virtual spune că totul va putea fi vizionat pe canalul de YouTube Samsung și că va include anunțul celui mai „notabil” telefon din seria S de până acum. Asta sugerează că Galaxy S22 Ultra va beneficia de avantajele seriei Note, chiar dacă va fi inclus în gama de dispozitive S. De asemenea este menționat faptul că vom descoperi „ceea ce credeam că este imposibil să faci cu un smartphone”. Asta este fie o exagerare, fie Samsung chiar pregătește câteva surprize despre care nu știm, probabil pe partea de software.

Galaxy S22 event

Pe lângă Galaxy S22 Ultra, ne așteptăm să vedem și celelalte două dispozitive ale seriei: S22 „standard” și S22+. Acestea vor folosi un design mai degrabă apropiat de cel al seriei Galaxy S21, și ar putea să nu primească upgrade-uri foarte mari la nivelul camerelor. Toate variantele vor fi echipate însă fie cu procesoare Exynos 2200, fie cu Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm. Cel mai probabil, tradiția din trecut va fi păstrată, iar versiunile europene vor fi livrate cu procesoare Exynos.

Cu toate acestea, există încă o șansă ca modelele din România să folosească Qualcomm, întrucât Galaxy S21 FE a fost livrat cu Snapdragon 888. Acest model este livrat în alte țări cu cu Exynos 2100, cipul pe care l-am întâlnit pe originalele modele S21 de la începutul anului trecut.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult