Samsung anunţă Galaxy A60, cu ecran perforat şi cameră foto de 32 MP

17.04.2019
Samsung anunţă Galaxy A60, cu ecran perforat şi cameră foto de 32 MP

Venind după vârful de gamă Galaxy A80 şi modelul mid-range Galaxy A70, Samsung Galaxy A60 pare a fi un succesor pentru modelul Galaxy A8s lansat anul trecut.

Noul smartphone vine echipat cu un ecran LCD de 6,3 inch cu tehnologie Infiniti-O şi rezoluţie Full HD+. Galaxy A60 dispune de  sistem triple-camera format din senzor de 32MP şi lentile cu deschidere f/1.7,  modul de 8M cu lentile f/2.2 ultrawide şi senzor de 5MP pentru aplicarea efectelor de profunzime. Tot la partea din spate se află senzorul de amprentă de tip tradiţional.

La interior, Galaxy A60 ascunde o configuraţie motorizată de chipsetul Snapdragon 675, ajutată cu 6 GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 128 GB stocare internă şi un acumulator de 3.500 mAh, compatibil cu tehnologia Quick Charge şi încărcat prin cablu USB-C în limita puterii de 15W.

Samsung Galaxy A60 va costa echivalentul a 270 euro în ofertele magazinelor asiatice,  însă data oficială de lansare nu este cunoscută, deocamdată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult