Samsung anunţă un dual SIM de lux: Ego GT-S9402

04.12.2008
Samsung anunţă un dual SIM de lux: Ego GT-S9402

La doar ceva mai mult de o lună de la apariţia primelor informaţii neoficiale, coreenii anunţă şi oficial cel mai nou telefon dual SIM. Se numeşte Samsung Ego GT-S9402 şi este, cred, cel mai luxos telefon care funcţionează cu două cartele. Dovadă a faptului că Samsung ştie să profite de faptul că ceilalţi mai producători nu vor să vândă telefoane dual SIM.

Samsung Ego GT-S9402 este construit dintr-un aliaj de metal lichid care este foarte rezistent şi în acelaşi timp flexibil (nu în sensul îndoirii telefonului). Comunicatul oficial susţine că Ego GT-S9402 poate rezista la presiuni foarte mari şi, de asemenea, are o foarte mare capacitate de absorbţie a vibraţiilor.

În ceea ce priveşte dotările tehnice, în afară de faptul că merge simultan cu două cartele, Ego GT-S9402 are un ecran de 2 inch, radio cu RDS, cameră foto de 5 MP, bluetooth şi slot microSD. Nu are 3G, în schimb.

Preţul este destul de prohibitiv, Ego GT-S9402 costând 1200 de euro fără taxe. Nu este cunoscută data exactă a lansării pe piaţă, dar aproape sigur nu va putea fi găsit anul acesta.

Samsung Ego GT-S9402

Urmărește Go4IT.ro pe Google News