Samsung F480 lansat oficial

22.05.2008
Samsung F480 lansat oficial

Prezentat iniţial la târgul 3GSM de la Barcelona, în februarie, Samsung F480 a fost lansat oficial chiar azi de producătorul sud-coreean. Înaintea caracteristicilor tehnice şi chiar a designului, Samsung F480 iese în evidenţă prin interfaţa numită TOUCHWiZ. Aceasta este optimizată pentru touchscreen şi are câteva funcţii interesante. Dintre acestea, în comunicatul oficial de presă sunt evidenţiate suportul extins pentru drag&drop care poate fi folosit pentru diverse operaţiuni şi widget-urile pe baza cărora utilizatorul îşi poate personaliza telefonul.

Widget-urile incluse de producător în interfaţa TOUCHWiZ sunt inspirate din corespondentele lor de pe sisteme de desktop precum MacOS sau Vista şi pot lua forma unui ceas, unui reminder, player MP3 sau radio, prognoza meteo etc.

Designul lui Samsung F480 le dă apă la moară americanilor să-l numească clonă de iPhone. Dispozitivul este dotat cu un ecran de 2.8 inch (touchscreen), cameră de 5 MP cu stabilizator de imagine şi sistem de detecţie a feţei, bluetooth, HSDPA şi slot microSD.

Samsung F480

Samsung F480

Urmărește Go4IT.ro pe Google News