Samsung Galaxy 8, lăsat fără tastă Home şi margine sub ecran

Samsung Galaxy 8, lăsat fără tastă Home şi margine sub ecran

Xiaomi Mi Mix şi modelul Mi 5s ar putea să nu rămână pentru mult timp singurele modele smartphone cu ecran fără margini, noi zvonuri indicând folosirea unui design similar şi pentru următorul vârf de gamă Samsung, Galaxy S8.

Urmând o abordare diferită, Galaxy S8 ar urma să aloce spaţiul câştigat la partea de jos prin renunţarea la tasta Home în mod exclusiv ecranului de 5.1”-5.5”, care se va întinde până la marginea inferioară şi peste laturile carcasei. În acest mod, Galaxy S8 s-ar putea alege cu un ecran mai mare păstrând dimensiunile carcasei în limite rezonabile.

Cât despre ecranul folosit, acesta va avea la bază tot tehnologie Super AMOLED, dar înlocuirea matricei PenTile cu una de tip RGB ar trebui să îmbunătăţească în mod sesizabil calitatea imaginii.

Renunţând la ideea folosirii unui sistem dual-camera, Samsung va livra Galaxy S8 echipat cu o cameră foto convenţională, oferind însă o mai bună calitate a imaginii.

Potrivit informaţiilor obţinute din rândul partenerilor Samsung, compania plănuieşte lansarea Galaxy S8 pentru luna martie 2017, însă testarea mult mai riguroasă făcută pentru a îndepărta orice îndoială privind siguranţa noului produs ar putea împinge data de lansare până în luna aprilie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video