Samsung Galaxy S7 surprins din nou în fotografii şi într-un clip video

17.02.2016
Samsung Galaxy S7 surprins din nou în fotografii şi într-un clip video

În ultimele câteva săptămâni am văzut destule imagini neoficiale cu Samsung Galaxy S7, însă putem acum pentru prima dată vedea telefonul în acţiune. Se pare că o versiune finală a ajuns în lumina reflectoarelor şi dezvăluie o serie de caracteristici neconfirmate până în prezent. Având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la lansarea dispozitivului, probabil că Samsung nu mai are foarte multe surprize legate de acesta.

Samsung Galaxy S7 va fi într-adevăr puţin mai rotunjit decât S6, însă va păstra majoritatea elementelor de design. Acesta va fi realizat în jurul unei rame metalice din aluminiu şi va fi acoperit cu sticlă curbată pe ambele părţi. Butonul de home este puţin mai pătrăţos faţă de cel de pe generaţia precedentă, oferind acum o suprafaţă mai mare pentru cititorul de amprente, iar camera foto iese mai puţin în relief decât cea de pe modelul precedent. Se pare că tava metalică pentru cartele SIM include acum şi un locaş pentru carduri microSD, iar interfaţa TouchWiz a suferit modificări minore la tranziţia către Android 6.0 Marshmallow.

Ştiam de mult faptul că Samsung va integra două modele de chipset-uri şi 4 GB memorie RAM în Galaxy S7, însă alte specificaţii tehnice nu puteau fi confirmate încă. Se pare că Samsung a ales să integreze un senzor foto de 12 megapixeli, faţă de cel de 16 de pe Galaxy S6, un acumulator de 2.800 mAh şi o mufă micro-USB, nu USB Type-C, cum spuneau iniţial zvonurile. Clipul în care telefonul este filmat sugerează că este o versiune aproape finală a telefonului, singurul element care descrie faptul că este vorba despre un prototip şi nu un model care era orientat către vânzarea în magazine.

Evenimentul de lansare al lui Samsung Galaxy S7 este programat pentru data de 21 februarie, în cadrul Mobile World Congress, iar zvonurile spun că telefonul va putea fi cumpărat din magazine începând cu luna martie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult