Samsung prezintă ceea ce pare a fi Galaxy S8 alături noile sale display-uri AMOLED [VIDEO]

16.01.2017

În urma leak-urilor din jurul Galaxy S8, Samsung nu pare să mai ascundă prea mult designul telefonului. Compania a lansat un nou clip de promovare pentru noua sa generaţie de display-uri AMOLED, care se laudă cu margini foarte subţiri, în care apare un dispozitiv foarte similar cu fotografiile spion care descriu noul Galaxy S8 care au circulat pe internet săptămânile trecute. Deşi telefonul nu poartă niciun marcaj, acesta ar putea fi noul Galaxy S8.

Compania coreană este lider pe piaţa de display-uri AMOLED, livrând astfel de panouri către mai multe companii partenere. Noua generaţie de ecrane pentru telefoane pare să adopte un design mai compact, oferind posibilitatea de a fi integrate în dispozitive de dimensiuni mai mici, cu margini mai subţiri. Totodată, performanţa acestora pare să fie îmbunătăţită, fiind promise culori mult mai naturale.

Dispozitivul prezentat în spotul publicitar vine cu un display plat, deci probabil că vom avea din nou de a face cu un smartphone „clasic” şi unul „edge”, nu are buton home pe partea din faţă şi pare să fie destul de mare în comparaţie cu dispozitivele precedente din gama Galaxy S. Vom afla cu siguranţă la MWC dacă acesta este sau nu designul noului Galaxy S8, unde mai mult ca sigur compania va organiza un nou eveniment din seria „Unpacked”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult