Samsung răspunde zvonurilor cum că şi modelul Galaxy S7 ar putea fi retras

13.10.2016
Samsung răspunde zvonurilor cum că şi modelul Galaxy S7 ar putea fi retras

După ce printre numeroasele incidente vizând telefoane Note7 incendiate prin combustia acumulatorului au apărut şi rapoarte descriind accidente similare în care ar fi implicate telefoane Galaxy S7, Samsung ia măsuri pentru a asigura utilizatorii de siguranţa dispozitivului folosit.

Astfel, în timp ce posesorii de telefoane Note7 sunt rugaţi să oprească definitiv telefonul mobil şi să îl predea în schimbul altui model Samsung sau returnarea sumei plătite iniţial, utilizatorii seriei Galaxy S7 primesc pe ecranul telefonului mesaje de informare care să-i reasigure că dispozitivul folosit nu face obiectul unei campanii de înlocuire.

Deşi poate părea excesivă, atenţia acordată de Samsung pentru modelul Galaxy S7 şi versiunea cu ecran curbat S7 edge nu este chiar de neînţeles, succesul continuat al celor două fiind de o importanţă crucială pentru limitarea pagubelor rezultate din retragerea vârfului de gamă Note7.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult